Heb jij talent?

Talent verdient het om ontdekt te worden en om aandacht te krijgen. We hebben een heuse Academy opgericht voor die getalenteerde leerlingen die nog meer tijd en energie hebben om hun talent verder te ontwikkelen. Je wordt niet zomaar toegelaten, daar moet je wel wat voor doen!

Getalenteerde jonge muzikanten

De Young Talent Academy is een opleidingstraject tussen het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en Codarts van internationale allure. Deze Academy kenmerkt zich als een speciale traject/opleiding voor getalenteerde leerlingen. Onze Young Talent Academy bestaat momenteel uit 13 zeer goede, gedreven en getalenteerde leerlingen. De leerlingen van de YTA geven regelmatig recitals in binnen- en buitenland en jaarlijks spelen ze overgangstentamens, waarbij vakdocenten van Codarts aanwezig zijn, zoals o.a. Benzion Shamir, Erica de Wijs, Julia Dinerstein.

Young Talent Orchestra

Wil jij deel uitmaken van het Young Talent Orchestra en de kans krijgen om als solist op te treden met het YTO, onder leiding van Mikhail Zemtsov? Hiervoor wordt een selectie gemaakt en dit geeft je een grote stimulans om je verder te ontplooien en te ontwikkelen op muzikaal en artistiek vlak.

Meld je via een e-mail aan ashim@hotmail.es aan voor de auditie. Aan de auditie en aan de repetities zijn geen kosten verbonden.